Műanyag flakon termékek kozmetikai és háztartási csomagolásra

Kozmetikai flakon
Kozmetikai flakon

HDPE flakon

20 ml, 30 ml, 50 ml, 60 ml, 75 ml, 100 ml, 125 ml, 150 ml, 200 ml, 250 ml, 300 ml, 500 ml,  750 ml, 1000 ml űrtartalommal

Nagy sűrűségű polietilén, természetes tejszerű színű, kemény és erős műanyag gyanta.

A HDPE nagyon jó feszültségálló, repedésállósággal rendelkezik valamint nagy ütésálló képességű és olvadási szilárdságú. A HDPE flakon alkalmas a kozmetikai termékek, az italok és élelmiszerek, a vegyi anyagok csomagolására. Különösen alkalmas a fröccsöntésre.

Különös nehézség nélkül újrahasznosítható.Krémes tégely
Krémes tégely

PP kozmetikai tégely

12 ml, 50 ml, 60 ml és 100 ml ( szűkítőbetéttel 50 ml ) űrtartalommal

A polipropilén egy termoszstatikus polimer, amelyet széles körben alkalmaznak, beleértve az élelmiszer-csomagolást, a textileket, laboratóriumi berendezéseket, az autóipari alkatrészeket és a polimer bankjegyeket és kozmetikai tégelyeket. Szokatlanul ellenáll sok kémiai oldószernek, bázisnak és savnak. Sokkal kevésbé törékeny, mint a HDPE. A polipropilén nagyon jól ellenáll a fáradtságnak, így a legtöbb műanyag zsanér, mint pl. a flip-top flakonok ( Tic Tac), ezekből az anyagokból készülnek.

 PET flakon

A polietilén-tereflatát egy erős, könnyű műanyag gyanta, poliészter formájú, amely egyértelműen hasonlít az üvegre és jól színezik a színezők. A PET flakont gyakran használják az élelmiszer-csomagolásra, mivel erős gátló tulajdonsága van a vízgőz, híg savak, gázok, olajok és alkoholok ellen. A PET szintén összetörik, kissé hajlékony és könnyen újrahasznosítható.


PET flakon
PET flakon
Hengeres flakon
Hengeres flakon

LDPE flakon

Kis sűrűségű polietilén, sokoldalúan és könnyen feldolgozható műanyag. Szabadban alkalmazva az LDPE termékeknél fotokémiai oxidáció lép fel, melyet az UV sugárzás idéz elő. A hőoxidáció vagy a fényhatások következtében felületén finom repedések keletkeznek.Ezek rothantják a fizikai és mechanikai tulajdonságaikat. Fénystabilizátorok hozzáadásával ezek kiküszöbölhetőek.

Nem oxidáló savak, bázisok, sók és azok oldatai gyakorlatilag nem gyakorolnak hatást a polietélénre. Az oxidáló vegyszerek azonban megtámadják. Normál hőmérsékleten nem oldható, magasabb hőmérsékleten bizonyos vegyi anyagok oldják. Vízzel és gőzzel szemben ellenálló. Különös nehézség nélkül újrahasznosítható.

Színes flakonok
Színes flakonok

Mesterkeverék

Vállajuk egyedi színekben is flakonjaink gyártását.

A legördülő menüben válasszon űrtartalom szerint

Szolgáltatások

VISZONTELADÓI KAPCSOLAT

Partnereink megállapodásunk értelmében kedvező konstrukcióban kapják kézhez megrendelésüket

SZERSZÁM KÉSZÍTÉS

Egyéni elképzeléséhez vállaljuk a szerszám elkészítését

VILÁG KÖRÜL

Termékeinket külföldre is exportáljuk

MŰBIZONYLAT

Minőségi Tanúsítványt adunk kérésére a számlához kapcsolódóan.

KISZÁLLÍTÁS

Budapest és környékén kedvező áron juttatjuk el megrendelésüket Partnereinkhez, amennyiben esetenként nem megoldható saját gépjárművel történő elszállításuk.

KÖRNYZETVÉDELEM

Alapanyagok újrahasznosítását környezettudatosan építjük bele gyártásunkba