google-site-verification: google4fa3e5b7fc60679c.html

Miért Airless ?

A légmentes pumpás palackok védik az érzékeny termékeket, mint például a természetes bőrápoló krémeket, szérumokat, alapokat és egyéb tartósítószermentes krémeket, megakadályozva őket a túlzott levegő expozíciótól, ezáltal növelve a termék eltarthatósági idejét akár 15% -kal is. Ez teszi az Airless technológiát a kozmetikai, a szépség és az orvosi csomagolás jövőjévé.

A légmentes palacknak ​​nincs dip-csöve, hanem egy membrán működteti, amely a terméket felemeli. Amikor a felhasználó megnyomja a pumpát, vákuumhatást hoz létre, felfelé húzza a terméket. A fogyasztók szinte az összes terméket használhatják anélkül, hogy hulladék maradna, és nem kell aggódniuk a szabványos pumpa problémájával kapcsolatban, amely sok terméknél nem rendeltetésszerűen működik.

Amellett, hogy megvédi formuláját és növeli az eltarthatóságot, a légmentes palackok márkaépítő előnyöket is nyújtanak. Ez egy csúcsminőségű csomagolási megoldás, amely különböző mintázatokkal érkezik, hogy megfeleljen az esztétikai elhelyezkedésének.

-A kettős fal extra védelmet nyújt, és egy luxus megjelenést is biztosít.

- Az átlátszó műanyag palackok a termék színeit tökéletesen mutatják pl. a prémium alapozó krémeknél.

- A kettős, levegőtlen palackok lehetővé teszik, hogy két különböző összetevőt csomagoljanak egybe.

30 ml Airless flakon

Dózis: 0,8 ml, ø37x94 mm

Csomagolás: 616 darab / doboz


50 ml Airless flakon

Dózis: 0,8 ml, ø37x118 mm

Csomagolás: 462 darab / doboz

75 ml Airless flakon

Dózis: 0,8 ml, ø37x147 mm

Csomagolás: 308 darab / doboz

100 ml Airless flakon

Dózis: 0,8 ml, ø37x170 mm

Csomagolás: 308 darab / doboz